کدو حلوايي را بخار پز مي کنيد وقتي خنک شد پوست آن را کنده و در مخلوط کن مي ريزيد . يک تا دو قاشق عسل را اضافه مي کنيد . يک قاشق مربا خوري هل سبز ساييده و اضافه مي کنيد . دو يا سه قاشق غذا خوري گلاب اضافه مي کنيد . مخلوط کن را روشن کنيد . يک مايع نارنجي رنگ بدست مي آيد که او را داخل ظرف چيني يا بلور مي ريزيد و سپس خلال بادام اضافه مي کنيد ، سپس به هم مي زنيد تا در همه دسر پخش شود . سر آن را صاف مي کنيد و بالاي آن را با هل ساييده و پودر نارگيل و دارچين تزئين مي کنيد . شب درست کنيد داخل يخچال گذاشته تا سفيد شود و فردا استفاده کنيد .